Machiajul smokey eyes este unul dintre cele mai cunoscute și folosite tipuri de machiaj. Acesta se poate realiza pentru ocazii diferite, culorile folosite vor face diferența.

Pentru machiajul smokey eyes de seară vom folosi culori inchise, metalice sau puternice. Pentru cel de zi vom folosi o paletă de culori diafane cu accente nude, bej sau arămii. Machiajul smokey eyes propus poate fi realizat atât pentru serile deosebite cât și pentru o zi obișnuită la birou.

  1. Aplicați un concealer cremă pentru pleoape pentru a crea o bază netedă pentru fardul de ochi. Recomandarea noastră este Clinique Airbrush Concealer.
  2. Folosiți un creion pentru a urmări linia superioară a pleoapei. Folosind același creion, punctați linia genelelor inferioare. Apoi, cu ajutorul unui tampon de bumbac sau cu o pensulă, estompați linia trasată.
  3. Aplicați Fardul de pleoape Calvin Klein Vinyl Black pe pleoapa superioară, amestecând culoarea în sus și spre exterior.
  4. Aplicați în exteriorul pleoapei superioare un fard de ochi mai deschis, într-o culoare neutră precum beige sau ivory. Pentru a oferi un finish strălucitor, folosiți un fard de pleoape cremos pe colțul interior al pleoapei.
  5. Folosind adezivul din interiorul pachetului, aplicați genele false BOURJOIS Faux & Fabulos Smokey Eyes. Pentru volum maxim, finisați machiajul smokey eyes cu două straturi de rimel negru L’Oréal Paris Volume Mega MisManga.